Sisteme deschise si flexibile

O arhitectura de conducere ca cea prezentata poate fi extinsa oricand cu costuri minime. Module noi de control distribuit pentru colectarea datelor din proces sau automate si terminale programabile noi pot fi adaugate fara a afecta structura existenta a retelei. Vizualizarea datelor cu calculatorul se poate extinde la nivelul intregii fabrici prin integrarea sistemului in reteaua Ethernet, existenta. Prin software-ul SCADA CX-Supervisor, vizualizarea datelor din proces se face in forma sinoptica, munca operatorului transformandu-se intr-o placuta activitate de birou. Informatii utile din proces pot fi interfatate cu bazele de date ale fabricii, astfel incat datele privitoare la costurile de productie, gestiunea materiilor prime etc. sa poata fi evaluate in timp real.

Solutii optime

Pentru orice automatizare industriala exista cu siguranta mai multe solutii. De multe ori, sub presiunea timpului si a abundentei de informatii si furnizori, solutia aleasa nu este cea mai buna. Bazandu-se pe experienta bogata a echipei sale de ingineri, ELECTROMASTER isi propune sa ofere clientilor sai solutia optima pentru fiecare aplicatie in parte.

Tehnologii noi

Automatele programabile OMRON din seriile CJ1 si CS1, realizate cu procesoare OMRON in tehnologie RISC sunt cele mai rapide din lume, cu o viteza de procesare de 0.02 microsecunde/ instructiune.La aceasta se adauga si posibilitatea de a rula in paralel pana la 256 de programe diferite (task-uri), ceea ce face posibil ca mai multi programatori sa poata dezvolta in paralel sectiuni diferite ale aplicatiei, reducandu-se astfel timpul de punere in functiune.

Echipamente de ultima generatie

Solutiile noastre au la baza echipamente de ultima generatie ale producatorului japonez OMRON Corporation, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente si sisteme pentru automatizari. OMRON investeste in fiecare an 7% din veniturile sale in activitatea de cercetare-dezvoltare. Fie ca optati pentru un releu de timp H3CR – care detine topul vanzarilor la nivel mondial – sau pentru un automat programabil CJ1, aveti certitudinea ca ati ales cea mai noua tehnologie.

Baza de date cu aplicatii

Pe baza experientei noastre si a furnizorilor de echipament, am creat o baza de date cu aplicatii care poate furniza idei pentru urmatoarea dumneavoastra automatizare.

Echipamente OMRON pentru automatizarea proceselor de fabricatie

Firma ELECTROMASTER va ofera intreaga gama de echipamente de care aveti nevoie pentru automatizarea proceselor de fabricatie: limitatoare de cursa, relee si contactoare, senzori optici si de proximitate, regulatoare de temperatura si proces, numaratoare si relee de timp, automate si terminale programabile, invertoare, servoactionari, sisteme de inspectie vizuala etc.

O alegere usoara

Impreuna putem gasi solutia potrivita pentru aplicatia dumneavoastra. Inginerii nostrii va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti echipamentul adecvat, fie ca este vorba despre un simplu senzor sau despre o configuratie complexa.